Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Sonic Mania Adventures: Part 2 Sonic and Tails

*
Η Sega δημοσίευσε το δεύτερο μέρος της μίνι-σειράς Sonic Mania Adventures, την οποία είχε ανακοινώσει στις αρχές του περασμένου Μαρτίου στα πλαίσια της SXSW. Συνεχίζοντας στην τεχνοτροπία του πιλοτικού επεισοδίου, όλη η υπόθεση διαδραματίζεται χωρίς ίχνος διαλόγου, όμως οι εκφράσεις των ηρώων και η φυσική κωμωδία που επιστρατεύεται είναι επαρκέστατες για την μετάδοση των πληροφοριών στον θεατή. Αυτή την φορά ο Sonic χαίρει της βοήθειας του πιστού του φίλου Tails, στην διερεύνηση κάποιων αναπάντεχων σεισμικών δονήσεων, πίσω από τις οποίες κρύβεται ο Dr Eggman.

Η άμεση πηγή έμπνευσης των ιστοριών αυτών θα λάβει μία σειρά από προσθήκες στο περιεχόμενο του, ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Δεν μιλάμε για κάτι άλλο από το Sonic Mania Plus (πλέον) που θα ενσωματώσει νέα modes και χαρακτήρες, χωρίς να παραβλέπονται οι κάτοχοι της αρχικής έκδοσης του παιχνιδιού αφού όλο το πρόσθετο περιεχόμενο θα διατίθεται και ως DLC. Το Sonic Mania Plus θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC και Switch στις 17 Ιουλίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Sonic Mania Adventures: Part 2 – Sonic and Tails, στην ολότητα του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*