Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Ron’s Gone Wrong με πρωταγωνιστή τον Zach Galifianakis

Η 20th Century Studios και η Locksmith Animation, δημοσίευσαν το trailer της ταινίας Ron’s Gone Wrong. Η ιστορία έχει να κάνει με την σχέση που αναπτύσσει ένα robot, στο οποίο και δίνει φωνή ο Zach Galifianakis, με ένα αγόρι, τον Barney. Μέσα από τις περιπέτειες τους η ταινία προσπαθεί να μεταδώσει μαθήματα, που αφορούν την φιλία, αλλά και το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Πέρα από τον Galifianakis, στους τίτλους συναντάμε ονόματα όπως αυτά της Olivia Colman, του Ed Helms και του Rob Delaney. Η πρεμιέρα αναμένεται γίνει στις 22 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους, χωρίς να είναι απίθανη και η προσθήκη της ταινίας στην λίστα της πλατφόρμας streaming Disney+.


Αν και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συγκρίσεις της ταινίας με το Big Hero, οι παραγωγοί της, ξεκαθαρίζουν, πως υπάρχουν μεγάλες θεματικές διαφορές, αλλά και ένας τελείως διαφορετικός τρόπος προσέγγισης του θέματος. Επίσης σύμφωνα με την σκηνοθέτη Sarah Smith, έχει αρκετούς παραλληλισμούς με την πανδημία COVID-19, και με το πως η κοινωνία ξανά ανακαλύπτει σιγά σιγά την ανθρώπινη επαφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*