Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς Cowboy Bebop του Netflix

Η πρώτη ανακοίνωση για την live-action μεταφορά του anime Cowboy Bebop, είχε γίνει το 2017. Φυσικά από τότε έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες, το opening και ένα teaser trailer. Ωστόσο το επίσημο trailer αντιπροσωπεύει καλύτερα την «ιδέα» και το «κλίμα» που θέλει να επιτύχει η σειρά του Netflix.
Από όσα έχουν παρουσιαστεί έως τώρα, η σειρά θα προσπαθήσει να μείνει πιστή στο anime του 1998, με πολύ μικρές παρεκτροπές. Για παράδειγμα, η Faye – κεντρικός χαρακτήρας του Cowboy Bebop – εμφανίζεται πολύ νωρίτερα στην ιστορία. Μάλιστα θα παίξει και κομβικότερο ρόλο στην υπόθεση.

Επιπρόσθετα – για όσους έχουν παρακολουθήσει την animated σειρά Cowboy Bebop – πολλές καθηλωτικές σκηνές παίρνουν σάρκα και οστά στην αναδημιουργία του Netflix. Μερικές από αυτές είναι: η συζήτηση της Ana στο μαγαζί της, η πρώτη σύγκρουση του Spike με τον Vicious στον καθεδρικό ναό κ.α. Με τον συνθέτη Yoko Kanno να βρίσκεται ενεργά στην ομάδα του Netflix, όλη η προσπάθεια είναι πολλά υποσχόμενη.

Η σειρά Cowboy Bebop του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*