Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Το πρώτο trailer του The Conjuring: The Devil Made Me Do It είναι πλέον διαθέσιμο. Οι Warner Bros. Pictures και New Line Cinema μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ταινιών που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 4 Ιουνίου. Πρόκειται για την όγδοη ταινία του Conjuring Universe, στο οποίο συγκαταλέγονται και οι ταινίες The Nun, Annabelle και The Curse of La Llorona.

Για άλλη μια φορά η ιστορία της ταινίας βασίζεται στα αρχεία των πραγματικών ερευνητών παραφυσικών φαινομένων, Ed και Lorraine Warren. Αυτήν τη φορά πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη υπόθεση κατηγορούμενου για φόνο που επικαλείται δαιμονική δραστηριότητα. Επιστρέφουν φυσικά οι Patrick Wilson και Vera Farmiga στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από το Michael Chaves (The Curse of La Llorona). Το σενάριο γράφτηκε από τον David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2, Aquaman) υπό την επίβλεψη του James Wan (Insidious, Aquaman). Executive producers είναι οι Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott και Michelle Morrissey.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*