Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ληστείες και μπάλα μπλέκονται στην ταινία The Vault (trailer)

Δημοσιεύτηκε το επίσημο trailer για την επερχόμενη ταινία action-thriller με τίτλο The Vault, όπου πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Golden Globe, Freddie Highmore και σκηνοθετεί ο Jaume Balagueró. Ο Highmore υποδύεται έναν μηχανικό που αναλαμβάνει μία, υψηλού ρίσκου, ληστεία τράπεζας. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2021.

Σύμφωνα με το σενάριο, όταν ο Highmore μαθαίνει για ένα μυστηριώδες, απόρθητο φρούριο κρυμένο κάτω από την Τράπεζα της Ισπανίας, ενώνει τις δυνάμεις του με μια ομάδα έμπειρων κλεπταποδόχων που σκοπεύουν να κλέψουν τον μυθικό θησαυρό που κρύβει, την ώρα που όλος ο λαός της χώρας θα είναι απασχολημένος με τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλου στο ποδόσφαιρο. Με χιλιάδες οπαδούς στους δρόμους και την αστυνομία να βρίσκεται μια ανάσα μακριά τους, τα μέλη της ομάδας έχουν στη διάθεσή τους μόλις λίγα λεπτά για να ολοκληρώσουν το κόλπο της ζωής τους.


Εκτός από τον Freddie Highmore (Bates Motel) πρωταγωνιστούν οι Astrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Sam Riley (Maleficent), Liam Cunningham (Game of Thrones), Jose Coronado, Luis Tosar, Emilio Gutiérrez Caba, Axel Stein, Daniel Holguín και Famke Janssen (X-Men films).

Η ομάδα της παραγωγής αποτελείται από τους Highmore, Álvaro Augustin, Ghislain Barrois, Eneko Lizarraga, Francisco Sánchez και Sandra Hermida.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*