Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μidseason trailer για το The Walking Dead

*
Η AMC δημοσιοποίησε μεσούσης της 8ης σεζόν του The Walking Dead ένα νέο trailer, όπου φαίνεται ότι η κατακλείδα για την γενικότερη αναταραχή στον κόσμο της σειράς κοντοζυγώνει. Όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για την επικείμενη μητέρα των μαχών και οι θεατές αναμένουν την έκβαση με κομμένη την ανάσα. Ο Rick επιστρέφει σπίτι, αφήνοντας πίσω του την Alexandria κατεστραμμένη και το μισό Kingdom νεκρό, ερχόμενος αντιμέτωπος για μια ακόμα φορά με τη ζοφερή πραγματικότητα. Ένας walker έχει δαγκώσει τον Carl και οι όποιες ελπίδες αντεκδίκησης έναντι του Negan πέφτουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Στην αντίπερα όχθη, ο Negan προσπαθεί να αποκτήσει προβάδισμα στον αγώνα δρόμου για την κυριαρχία του Sanctuary. Στην περίμετρο ο Aaron και η Enid αντιμετωπίζουν προβλήματα εμπιστοσύνης με τους επιζώντες του Oceanside ενώ και οι Father Gabriel και Maggie, κάνουν ότι μπορούν ώστε να επαναφέρουν μία σχετική ισορροπία. Το The Walking Dead παραμένει το πρώτο σε τηλεθέαση TV drama για τους ενηλίκους 18-49 και το δεύτερο σκέλος της τρέχουσας σεζόν έχει τις αξιώσεις να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, με τις εξελίξεις να έχουν αντίκτυπο στο μέλλον της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*