Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσω Twitter το νέο trailer της ταινίας Terminal

*
Μέσω Twitter, η πρωταγωνίστρια και παραγωγός του Terminal Margot Robbie, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη ταινία. Το Terminal είναι ένα noir thriller που διαδραματίζεται στην καρδιά μιας πόλης δίχως όνομα. Η πλοκή ακολουθεί τις ιστορίες δύο δολοφόνων που έχουν αναλάβει μια αποτρόπαια αποστολή, ενός καθηγητή που παλεύει με μια ανίατη ασθένεια, ενός αινιγματικού θυρωρού και μιας περίεργης σερβιτόρας που ζει μια επικίνδυνη, διπλή ζωή. Εκτός από τη Margot Robbie (I, Tonya), στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Simon Pegg (Star Trek), Mike Myers (Austin Powers), Max Irons (The White Queen) και Dexter Fletcher (Kick Ass). Το σενάριο έχει γράψει ο Vaughn Stein που κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το Terminal πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Μαΐου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*