Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαγεία και αρχαία τέρατα στο νέο trailer του Hellboy

*
Η Lionsgate δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Hellboy. Πρόκειται ουσιαστικά για μια προσπάθεια reboot στο franchise με πρωταγωνιστή τον David Harbour και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 12 Απριλίου 2019. Συμπρωταγωνιστούν οι Ian McShane (Deadwood, American Gods) που υποδύεται τον θετό πατέρα του Hellboy, Professor Trevor Bruttenholm ή Professor Broom, Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil franchise) στο ρόλο της Nimue ή Blood Queen, Sasha Lane (American Honey) ως Alice Monaghan, Penelope Mitchell (Hemlock Grove) στο ρόλο της γριάς μάγισσας Ganeida ενω ο Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0, LOST) υποδύεται τον Major Ben Daimio. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) και το σενάριο έχουν γράψει οι Andrew Cosby (Eureka), Christopher Golden και Mike Mignola. Larry Gordon, Lloyd Levin και Mike Richardson βρίσκονται στο τιμόνι της παραγωγής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*