Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαγνητοσκοπημένες ορισμένες από τις βραβεύσεις στα Oscars 2022

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, πολλές από τις απονομές που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των 94ων Oscars, δεν θα προβληθούν σε ζωνταντή μετάδοση. Η κίνηση αυτή έχει ήδη προκαλέσει ένταση μεταξύ των μελών της Ακαδημίας και θυμίζει την αμφιλεγόμενη τακτική που υιοθετήθηκε το 2018, αλλά εγκαταλήφθηκε πολύ γρήγορα. Πολύ πιθανό, όπως συμβαίνει στα Tony Awards, οι παραπάνω βραβεύσεις να μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση κατά τη διάκρεια του pre-show ή του διαλείμματος για διαφημίσεις. Δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό ποιες από τις κατηγορίες δεν θα περιληφθούν στο ζωντανό πρόγραμμα.

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό δεν ένδιαφέρεται ιδαιίτερα για κάτι άλλο πέρα από τις έξι βασικές κατηγορίες, best picture, best director, best actor, best actress, best supporting actor and best supporting actress, γεγονός που οδήγησε σε αρνητικό ρεκόρ θεαματικότητας την χρονιά που πέρασε, κάτι που έκανε του υπεύθυνους του ABC να σκεφτούν εναλλακτικές.


Σας θυμίζουμε πως η φετινή τελετή θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της 28ης Μαρτίου με παρουσιάστριες τις Regina Hall, Amy Schumer και Wanda Sykes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*