Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μαύρο και από τη Sony Pictures στον Kevin Spacey

*
Δεν είναι μόνο το Netflix  που έριξε "μαύρο" στον Kevin Spacey. Σε μια κίνηση που εξέπληξε τους πάντες, η Sony Pictures και ο σκηνοθέτης Ridley Scott αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον Spacey στην ταινία All the Money in the World, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου. Τη θέση του θα πάρει ο Christopher Plummer και οι κομμένες σκηνές θα ξαναγυριστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το σενάριο του All the Money in the World έχει να κάνει με την απαγωγή του 16χρονου John Paul Getty III (Charlie Plummer) και την απεγνωσμένη προσπάθεια της μητέρας του Gail (Michelle Williams) να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού του  (Spacey) να πληρώσει τα λύτρα. Όταν αυτός αρνείται, η Gail προσπαθεί να ασκήσει πάνω του όλη της την επιρροή, την ίδια ώρα που οι απαγωγείς του γιού της αρχίζουν να γίνονται περισσότερο βίαιοι. Έτσι λοιπόν η Gail και ο σύμβουλος του Getty (Mark Wahlberg) θα δημιουργήσουν μια αναπάντεχη συμμαχία, έχοντας να παλέψουν εναντίον του χρόνου, που τελικά θα αποκαλύψει τη διαχρονική αξία της αγάπης σε σχέση με το χρήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*