Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με δύο μήνες καθυστέρηση θα προβληθεί η τελετή των Oscars 2021

*
Η Ακαδημία ανακοίνωσε πως η τελετή των Oscars 2021 θα μεταφερθεί δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία, λόγω του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, η 93η τελετή απονομής ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου 2021, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει αφού το event μεταφέρθηκε για τις 25 Απριλίου 2021. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε πως στις υποψηφιότητες μπορούν να μπουν μέχρι και οι κινηματογραφικές κυκλοφορίες του πρώτου διμήνου της νέας χρονιάς. Στόχος είναι η όσο πιο ασφαλής διεξαγωγή της εκδήλωσης και με αυτήν την απόφαση η Ακαδημία ευελπιστεί πως τα πράγματα θα είναι πλήρως ελεγχόμενα στα του κορονοϊού και έτσι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν μέτρα που δεν θα προσφέρουν όλη την εμπειρία της συγκεκριμένης -λαμπερής- τελετής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*