Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με κορονοϊό γνωστός ηθοποιός της σειράς The Witcher, μένει εκτός της νέας σεζόν του Netflix

*
Ο ηθοποιός Thue Rasmussen δεν πρόκειται να συνεχίσει να μετέχει στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της σειράς The Witcher του Netflix. Υποδυόταν τον Eskel the Witcher, όμως οι αλλαγές του προγράμματος των γυρισμάτων λόγω της πανδημιας του COVID-19, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει.

Ο ίδιος δηλώνει λυπημένος που δεν θα μπορέσει συνεχίσει στο ρόλο του Eskel και δηλώνει χαρούμενος που είχε την ευκαιρία να αποτελεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημε μέλος του cast της σειράς. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους fans για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που του έστειλαν και ευχήθηκε σε όλους καλή τύχη για τη συνέχεια των γυρισμάτων.


Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher, με τη showrunner Lauren Hissrich να δηλώνει ότι αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο 2021.

Στη σειρά The Witcher πρωταγωνιστούν οι Henry Cavill ως Geralt of Rivia, Freya Allan ως Ciri, Anya Chalotra ως Yennefer, Eamon Farren ως Cahir και Joey Batey ως Jaskier.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*