Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη πτώση στους Αμερικανούς συνδρομητές του Netflix στο δεύτερο τρίμηνο του 2019

*
Το Netflix δημοσίευσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και όπως φαίνεται η πτώση στους ενεργούς συνδρομητές ήταν αρκετά σημαντική, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ. Οι στόχοι για την περίοδο Απρίλιος-Ιούνιος δεν πιάστηκαν και κάτι τέτοιο είχε αποτέλεσμα να πέσει η μετοχή της εταιρείας κατά 10%! Το Netflix σημειώνει ως κύρια αιτία την άνοδο στην τιμή της συνδρομής σε αρκετές αγορές.

Ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ, στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους οι συνδρομητές μειώθηκαν κατά 126 χιλιάδες αντί να αυξηθούν κατά 352 χιλιάδες, όπως είχε προβλεφθεί. Μέσα σε όλα, αξίζει να σημειωθεί και η απουσία νέου περιεχομένου, που ειδικά στις ΗΠΑ που υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές υπηρεσίες, έκανε ζημιά. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το Netflix πρόσθεσε στη βάση του μόλις 2,83 εκ. χρήστες αντί για 4,81 που είχε προβλεφθεί.


Ο συνολικός αριθμός των ενεργών συνδρομών πάντως έφτασε τα 151 εκατομμύρια, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 21,9%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*