Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη το Crossfire από τη Sony

*
Μπορεί το όνομα Crossfire να μη λέει πολλά στους δυτικούς gamers, όμως το free-to-play tactical first person shooter είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε Κίνα και Ν. Κορέα. Η λειτουργία του ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια και η βάση παικτών του αγγίζει τα 650 εκατομμύρια. Ακόμα, τα κέρδη του έχουν ξεπεράσει τα $10 δισ. και τώρα ο παραγωγός Neal Moritz (Fast & Furious series, S.W.A.T., Preacher, The Boys) προετοιμάζει τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με το Variety, για το σκοπό αυτό, η Sony Pictures θα συνεργαστεί με τη Smilegate, game developer που εδρεύει στη Ν. Κορέα και την κινεζική Tencent Pictures.

Επιπλέον το παιχνίδι έρχεται και σε κονσόλες. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft στην περσινή E3, το CrossfireX θα κυκλοφορήσει πρώτα για Xbox και η Remedy Entertainment (Control, Max Payne) προετοιμάζει το single player campaign.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*