Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταφορά της σειράς Alan Wake στη μικρή οθόνη

*
Σύμφωνα με δημοσίευση του Variety, η Remedy Entertainment ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι Alan Wake. Σεναριογράφος είναι ο Peter Calloway ενώ την παραγωγή θα αναλάβει ο ίδιος ο Sam Lake, του οποίου η συμβολή αναμένεται να είναι καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα. Η δομή του Alan Wake ήταν εξαρχής επεισοδιακή, επομένως η μετάβαση στην μικρή οθόνη φάνταζε η πλέον κατάλληλη επιλογή. Από την άλλη, ο κόσμος του παιχνιδιού περιλαμβάνει αρκετούς χαρακτήρες οι οποίοι δεν είχαν την ευχέρεια να αναπτυχθούν περαιτέρω, κάτι που θα αποτελέσει βασικό γνώμονα για την σειρά σύμφωνα με τον Lake, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρεκκλίνει υπερβολικά από την βασική ιστορία που ήδη γνωρίζουμε. Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρόθεση των συντελεστών να συμπεριλάβουν στην σειρά διάφορες ιδέες οι οποίες προορίζονταν για μία ενδεχόμενη συνέχεια του Alan Wake στον χώρο των videogames. Προς ώρας δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον αυτό project, αφού βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο, η παρουσία όμως του Sam Lake αποτελεί ένα καλό εχέγγυο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*