Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια εικόνα με χιόνι μαρτυρά την έναρξη των γυρισμάτων για το Aquaman 2

*
Η ώρα για την έναρξη γυρισμάτων της ταινίας Aquaman 2 ήρθε και η ομάδα παραγωγής το διαφήμισε με μια χιονισμένη φωτογραφία. Η εικόνα έρχεται από τον σκηνοθέτη James Wan, ο οποίος και ανέβασε στο Twitter μια εικόνα με μια κλακέτα και αναφορές για ένα συγκεκριμένο γύρισμα. Η κλακέτα βρίσκεται σε ένα χιονισμένο τοπίο που θυμίζει σπηλιά και συνοδεύεται από την ατάκα “Day One”. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και φαίνεται πως τα πράγματα ξεκινούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, για να μην αντιμετωπιστεί και κάποιο πρόβλημα στο θέμα της πρεμιέρας. Σε ό,τι αφορά το σενάριο πάντως, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Οπότε, θα χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*