Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για την πρεμιέρα της ταινίας Bloodshot με τον Vin Diesel

*
Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, η πρεμιέρα της ταινίας Bloodshot με πρωταγωνιστή τον Vin Diesel, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2020. Όμως τα πλάνα της Sony Pictures άλλαξαν και έτσι το φιλμ θα ξεκινήσει να προβάλεται στη μεγάλη οθόνη από τις 13 Μαρτίου 2020.

Δημιούργημα των Kevin Van Hook, Don Perlin και Bob Layton, το Bloodshot αφηγείται την ιστορία ενός πρώην στρατιώτη, του Ray Garrison, ο οποίος σκοτώθηκε και επέστρεψε στη ζωή χάρη στη Rising Spirit Technologies, η οποία γέμισε το σώμα του με δισεκατομμύρια nanobots. Έτσι, μπορεί να γιατρεύει τις πληγές του, να αλλάζει το σχήμα του και να αλληλεπιδρά με την τεχνολογία.


Μαζί με τον Vin Diesel, εμφανίζονται οι Toby Kebbell Toby Kebbell (Dawn of the Planet of the Apes), Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Talulah Riley (Westworld), Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones), Lamorne Morris (New Girl, Game Night), Guy Pearce (Prometheus) και Alex Hernandez (Unreal). Σκηνοθέτης είναι ο Dave Wilson, σεναριογράφος ο Eric Heisserer (Arrival, The Thing) και παραγωγός ο Neal Moritz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*