Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα teasers για τη σειρά The Witcher του Netflix που ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

Ο Geralt of Rivia είχε την τιμητική του στο Tudum event του Netflix. Η επερχόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς The Witcher βρέθηκε στο επίκεντρο της παρουσίασης και οι fans είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ορισμένα teasers, παίρνοντας μια ιδέα για τη ζωή στο Continent αλλά και το τι να περιμένουμε από τη Ciri. Τα νέα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming στις 17 Δεκεμβρίου 2021, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρξει και τρίτος κύκλος.





Στους ρόλους των πρωταγωνιστών οι: Henry Cavill as Geralt ως Rivia, Freya Allan ως Princess Ciri, Anya Chalotra ως Yennefer of Vengerberg, MyAnna Buring ως Tissaia και Joey Batey ως Jaskier. Στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι Kristofer Hivju (Game of Thrones), Kim Bodnia (Killing Eve), Paul Bullion (Peaky Blinders), Yasen Atour (Young Wallender), Agnes Bjorn, Basil Eidenbenz (Fast and Furious 9), Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl), Mecia Simson (Britain and Ireland’s Next Top Model) και πολλοί άλλοι.





Οι ανακοινώσεις δεν σταματάνε εδώ. Στα σύμπαν του The Witcher θα προστεθεί μια ακόμα ταινία anime αλλά και μία σειρά κατάλληλη για όλα τα μέλης της οικογένειας. Τέλος, προβλήθηκε ένα behind the scenes trailer για το prequel Blood Origin, που περιλαμβάνει και πλάνα από τα επερχόμενα επεισόδια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*