Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αφίσα για τη σειρά The Witcher του Netflix

*
H ώρα της πρεμιέρας για τη σειρά The Witcher στο Netflix έφτασε και η δημοφιλής πλατφόρμα streaming έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο poster. Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Geralt, Yennefer και Ciri, στους οποίους δίνουν σάρκα και οστά οι ηθοποιοί Henry Cavill, Anya Chalotra και Φρευα Αλλαν. Στο κάτω μέρος της αφίσας υπάρχει και ένα νέο tagline που λογικά θα ακολουθήσει τη σειρά και αναφέρει πως «τα χειρότερα τέρατα είναι αυτά που δημιουργούμε». Το The Witcher έρχεται στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου, ενώ υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η πλατφόρμα ανακοίνωσε και την ανανέωση της σειράς και για δεύτερο κύκλο επεισοδίων που θα μπει σε παραγωγή τον επόμενο χρόνο και θα διατεθεί στους συνδρομητές από το 2021.

Δείτε την αφίσα, στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*