Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα εκρηκτικά γεγονότα στην πέμπτη σεζόν της σειράς Peaky Blinders (trailer)

*
To trailer για την πέμπτη σεζόν της σειράς Peaky Blinders θα το βρείτε παρακάτω και σε αυτό υπάρχουν υπαινιγμοί για τον Oswald Mosley, το νέο ακροδεξιό εχθρό του Tommy Shelby αλλά και ένα πιθανό θάνατο.

Ο Tommy φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά του ένα πτώμα δίπλα σε ένα αυτοκίνητο που έχει εκραγεί, ενώ η Aunt Polly (Helen McCrory) πλησιάζει τον τόπο της καταστροφής έχοντας ανά χείρας το όπλο της. Εν τω μεταξύ ο Mosley (Sam Claflin), ηγέτης του βρετανικού φασιστικού συνδικάτου, ηγείται μια πορείας και φωνάζει "Η Αγγλιά ζει απόψε και επελαύνει". 


Τα περισσότερα πλάνα είναι από το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου και εμείς σας αφήνουμε να παρακολουθήσετε με την ησυχία σας το σχετικό trailer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*