Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα τριλογία Spider-Man ετοιμάζει η Sony με τον Tom Holland να συνεχίζει ως άνθρωπος αράχνη

*
H πρεμιέρα της ταινίας Spider-Man: No Way Home πλησιάζει και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Fandango, η παραγωγός Amy Pascal αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε, αλλά και για το μέλλον του Tom Holland στο ρόλο του ανθρώπου αράχνη. Είναι η τρίτη ταινία της τριλογίας "Homecoming", που ξεκίνησε το 2017 με το Spider-Man: Homecoming και συνεχίστηκε το 2019 με το Spider-Man: Far From Home. Πάντως δεν θα είναι η τελευταία φορά που ο Tom Holland θα υποδυεί τον Spider-Man, με την Pascal να επιβεβαιώνει ότι η Sony θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Marvel Studios για την παραγωγή ταινιών Spider-Man, όπου θα πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός. Μάλιστα η Pascal μας προετοιμάζει για μια νέα τριλογία.

Περισσότερα στη συνέντευξη που παραχώρησε η παραγωγός.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*