Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Nova από τον 8ο κύκλο του Game of Thrones

*
Η Nova δημοσίευσε μια σειρά από αποκλειστικές φωτογραφίες του 8ου κύκλου για το Game of Thrones. Η πολυσυζητημένη σειρά του HBO επιστρέφει φέτος με την τελευταία της σεζόν, η οποία και θα προβληθεί στη χώρα μας αποκλειστικά μέσα από το μπουκέτο της Nova και το NovaCinema 1HD. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 μετά τα μεσάνυχτα, δηλαδή ταυτόχρονα με την προβολή της στην Αμερική και όπως είναι λογικό, οι ελληνικοί υπότιτλοι θα είναι εκεί. Η σειρά Game of Thrones έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς και έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία, αποτελώντας αδιαμφισβήτητα ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο. Δείτε τις νέες φωτογραφίες στη συνέχεια του άρθρου.
























 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*