Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες εικόνες και και πληροφορίες για το σενάριο της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power

*
Το Variety αποκάλυψε νέες εικόνες και πληροφορίες για τη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power των Amazon Studios, που θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στη Middle-earth, κατά τη διάρκεια της Second Age, εκατοντάδες χρόνια πριν τον War of the Ring και τη γέννηση των Bilbo και Frodo.

Στην πρώτη τριάδα εμφανίζεται ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς, ένα silvan elf που ονομάζεται Arondir, τον οποίο υποδυεται ο Ismael Cruz Córdova. Μια ακόμα εικόνα παρουσιάζει τον Elrond και τη Galadriel στο μαγικό βασίλειο Lindon των elves και στην τελευταία βλέπουμε τον Charlie Vickers στον ρόλο του Halbrand, που περιγράφεται ως μοναχική προσωπικότητα.


Σε ένα ακόμα σετ εικόνων, ο Halbrand συναντάει τη Galadriel σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Από την άλλη ο Robert Aramayo που υποδύεται τον Elrond βρισκεται σε ένα καταπράσινο λιβάδι όπου επικρατεί απόλυτη ηρεμία. Την εποχή εκείνη, ο Elrond βρίσκεται σε πολύ νεαρή ηλικία και οι πολιτικές του φιλοδοξίες θα τον αναδείξουν σε ηγετική μορφη του Lindon.

H πριγκίπισσα των Dwarves, Disa την οποία υποδύεται η Sophia Nomvete είναι ακόμα ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς. Εμφανίζεται γεμάτη κοσμήματα, τη στιγμή που στέκεται στην είσοδο του Khazad-dûm. Στη διπλανή φωτογραφία ο Arondir που βρίσκεται στο χωριό Tirharad, παρέα με την θεραπεύτρια Bronwyn, την οποία υποδύεται η Nazanin Boniadi. Λέγεται ότι το ζευγάρι είναι μπλεγμένο σε μία "απαγορευμένη σχέση".

Στο τελευταίο σετ εμφανίζεται η Galadriel. Στην πρώτη φωτογραφία αναδύεται από το νερό και στη δεύτερη ως επικεφαλής των Northern Armies απεικονίζεται με την πλήρη εξάρτυσή της, πιθανότητα κυνηγώντας τους δολοφόνους του αδελφού της.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sithlord
    • Μεσολαβούν πολλοί μήνες ακόμη για την πρεμιέρα, αλλά ήδη κάτι δεν μου κάθεται καλά. Ήλπιζα ότι θα ήταν περισσότερο βασισμένο στο Σιλμαρίλλιον, αλλά βλέπω ότι έχουν πάρει πολλές ελευθερίες, δημιουργώντας χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στα βιβλία. Ελπίζω από τα έπη του Τόλκιν, να μην έχουν κρατήσει δύο- τρεις χαρακτήρες και αντίστοιχα τοπωνύμια φτιάχνοντας μια ιστορία που δεν έχει καμία σχέση με Lord of the Rings.

*