Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες επιλογές για πιο γρήγορο ή αργό playback στο Netflix

*
Το Netflix επιτρέπει ήδη το πιο γρήγορο ή αργό playback των παραγωγών που φιλοξενεί στην εφαρμογή για Android. Πλέον μπορείτε να δείτε κάτι πιο αργά, σε ταχύτητα 0.5x ή 0.75x ή πιο γρήγορα, σε ταχύτητα 1.25x ή 1.5x. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται τόσο για τη διαδικασία του streaming, όσο και για τις ταινίες ή τα επεισόδια που έχετε κατεβάσει ήδη στο tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή σας για να δείτε ακόμη κι αν βρίσκεστε εκτός σύνδεσης. Το χαρακτηριστικό έχει αρχίσει να εμφανίζεται ήδη στις μεγάλες αγορές και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον πλανήτη. Το Netflix ξεκίνησε να εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο από το 2019, και η αλήθεια είναι πως δέχτηκε αρκετή κριτική από τη βιομηχανία του Hollywood, καθώς παραγωγοί και ηθοποιοί θεωρούν ότι αλλοιώνει το έργο που θέλουν να παρουσιαστεί στο κοινό. Οι νέες ταχύτητες θα εμφανιστούν σύντομα και στα iOS apps και το Web Interface, αλλά δεν θα καταλήξουν στις εφαρμογές των smart TVs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*