Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για τον τέταρτο κύκλο της σειράς Stranger Things

*
Ο Matt και ο Ross Duffer, δημιουργοί της σειράς Stranger Things αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, να μας προσφέρουν 8 ακόμα επεισόδια για τον τέταρτο κύκλο. Επιπλέον, λέγεται οτι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020 και θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Λαμβάνοντας υπόψη τη δουλεία που απαιτείται μετά τα γυρίσματα, το πιο πιθανό είναι πως η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου θα πραγματοποιηθεί ως τα τέλη του 2020.

Πάντως επί του θέματος επικρατεί σύγχιση και μια άλλη πηγή, μέσω ενός post στο Reddit, υποστηρίζει οτι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και αφήνεται να εννοηθεί οτι ένας από τους πλέον αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού δεν πεθαίνει στο τέλος του τρίτου κύκλου. Προφανώς μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις θα διαβάσουμε πολλά. Ως τότε όλα τα παραπάνω τα αντιμετωπίζουμε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*