Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φωτογραφίες από το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones και τη μάχη του King’s Landing

*
Η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο επεισόδιο του όγδοου κύκλου στη σειρά Game of Thrones έχει αρχίσει και οι πρώτες φωτογραφίες από τη μάχη του King’s Landing ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το HBO. Η προβολή του νέου επεισοδίου για τη σειρά έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα τα ξημερώματα και σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει πανζουρλισμό στους fans. Υπενθυμίζεται πως αυτό είναι και το προ-τελευταίο επεισόδιο της ξένης σειράς γενικότερα, κάτι που σημαίνει πως θα ζήσουμε ακόμη περισσότερους θανάτους, μια μεγαλειώδη μάχη και την τελική δοκιμασία για την επικράτηση και την άνοδο στον Iron Throne. Το ζήτημα είναι ποιος θα τα καταφέρει. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το επίσημο δίκτυο για το 5ο επεισόδιο και…ραντεβού τη Δευτέρα!
















 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*