Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο TV spot από το LEGO Movie 2

*
Η Warner Bros. Pictures δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο TV spot για το επερχόμενο LEGO Movie 2: The Second Part με περισσότερο υλικό και την εμφάνιση της Ruth Bader Ginsburg. Η ταινία φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη τους ήρωες της Bricksburg σε μια νέα περιπέτεια στην προσπάθεια τους να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη ενάντια στους εξωγήινους LEGO DUPLO, οδηγώντας τους Emmet, Lucy, Batman και τους φίλους τους σε μακρινούς και ανεξερεύνητους κόσμους. Τις φωνές τους στην παραγωγή δανείζουν οι Chris Pratt (Guardians of the Galaxy), Elizabeth Banks (Charlie’s Angels), Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie, Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz και Arturo Castro. Σκηνοθέτης είναι ο Mike Mitchell (Trolls, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) και σεναριογράφοι οι Phil Lord και Christopher Miller. Producers οι Lord, Miller, Dan Lin και Roy Lee. Η ταινία έρχεται στους κινηματογράφους στις 8 Φεβρουαρίου.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The team has arrived. See them all in #TheLEGOMovie2, in theaters February 8.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The LEGO Movie 2 (@thelegomovie) στις



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*