Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο clip της ταινίας Space Jam: A New Legacy στέλνει τον Lebron James στο Matrix (video)

Η Warner Bros. Pictures δημοσίευσε ένα νέο clip από την επερχόμενη ταινία Space Jam: A New Legacy όπου ο Lebron James μεταφέρεται στο Matrix. Το sequel του Space Jam του 1996 αναμένεται στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 16 Ιουλίου με το καστ να περιλαμβάνει τους Jeff Bergman, Eric Bauza, Zendaya, Bob Bergen, Jim Cummings, Gabriel Iglesias, Candi Milo, Paul Julian, Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Taurasi και Nneka Ogwumike.

Σκηνοθέτης του sequel είναι ο Malcolm D. Lee και το σενάριο είναι γραμμένο από τους Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler και Terence Nance. Producers είναι οι Lebron James, Ryan Coogler, Maverick Carter και Duncan Henderson, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Nance και Ivan Reitman.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*