Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο extended teaser trailer για το Godzilla vs. Kong με επικές μάχες

*
Η Legendary, εταιρία παραγωγής του Godzilla vs. Kong, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ένα νέο extended teaser trailer για την ταινία.

Το Godzilla vs. Kong, θα φέρει αντιμέτωπα δύο εικονικά πλάσματα, με την ανθρωπότητα να κινδυνεύει. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Alexander Skarsgård (Big Little Lies), η Millie Bobby Brown (Stranger Things), η Rebecca Hall (Wonder Women), ο Brian Tyree Henry (Atlanta), ο Shun Oguri (Gintama), η Eiza González (Baby Driver), η Jessica Henwick (Iron Fist), και ο Julian Dennison (Deadpool 2). Σκηνοθέτης είναι ο Adam Wingard και τα κείμενα έχει γράψει ο Terry Rossio.

Το Godzilla vs. Kong είναι η τέταρτη ταινία στον κόσμο του Monsterverse που έχει ξεκινήσει η Legendary. Με την πιο πρόσφατη να είναι το Godzilla: King of the Monsters ή οποίο, δεν κατάφερε να έχει τα επιθυμητά, καθώς έμεινε μόνο στα 385,9 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας budget πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια. Το Godzilla vs. Kong αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου στο HBO Max στην Αμερική, μετά από δύο αναβολές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*