Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο extended trailer από το DC’s Legends of Tomorrow

*
Το The CW δημοσίευσε ένα νέο extended trailer για την επερχόμενη 4η σεζόν της superhero σειράς DC’s Legends of Tomorrow. Στη νέα περίοδο του show οι Legends μαθαίνουν πως με το να λύσουν το πρόβλημα τους με το Mallus δημιούργησαν ένα μεγαλύτερο καθώς το φράγμα μεταξύ των κόσμων έγινε ακόμα πιο αδύναμο. Στη σειρά εμφανίζονται οι Brandon Routh, Caity Lotz, Dominic Purcell, Nick Zano, Maisie Richardson-Sellers, Jes Macallan, Courtney Ford και Matt Ryan. Το show είναι μια συνεργασία των Bonanza Productions Inc., Berlanti Productions και Warner Bros. Television με executive producers τους Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer και Sarah Schechter. Η πρεμιέρα του αναμένεται στο CW στις 22 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*