Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser για τη σειρά His Dark Materials του HBO

*
Το HBO δημοσίευσε ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά His Dark Materials, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη τριλογία βιβλίων του Philip Pullman. Η πρώτη season ακολουθεί την ιστορία της Lyra Belacqua (Dafne Keen) η οποία ταξιδεύει στην Αρκτική για να βρει τον φίλο της Roger. Αυτός, μαζί με άλλα παιδιά, έχει απαχθεί από μια οργάνωση που ονομάζεται The Church, η οποία πραγματοποιεί πειράματα σχετικά με ένα στοιχείο με την ονομασία Dust. Το στοιχείο αυτό φέρεται πως αποτελεί βασικό συστατικό της συνείδησης και έχει τοποθετηθεί στον κατάλογο των αιρέσεων. Το ταξίδι της Lyra θα τη φέρει στο επίκεντρο ενός πολέμου για το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης. Και τα 8 επεισόδια της πρώτης season θα σκηνοθετήσει ο Tom Hooper (The King’s Speech), ενώ θα αναλάβει και τα δύο πρώτα της δεύτερης, με τους Dawn Shadforth, Otto Bathurst, Euros Lyn και Jamie Childs να σκηνοθετούν τα υπόλοιπα. Η συνέχεια στο trailer που ακολουθεί. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*