Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο teaser για την τηλεοπτική σειρά Halo, στα Game Awards το πρώτο trailer

*
Οι αποκαλύψεις για την τηλεοπτική σειρά Halo άρχισαν από την Microsoft και στα Game Awards θα δούμε το πρώτο trailer, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει ένα teaser που εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες. Η πρώτη εμφάνιση της παραγωγής έγινε τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια του Xbox και ενώ είδαμε σε εκείνο το υλικό τον Master Chief και την ασπίδα Mjolnir Mark VI, ήρθε η ώρα να δούμε και μια ομάδα από Spartans να ετοιμάζεται για μάχη. Στο σύντομης διάρκειας υλικό παίρνουμε μια γεύση για το ύφος της παραγωγής και η πλατφόρμα Paramount+ δίνει ραντεβού με τους φίλους του franchise για τα ξημερώματα της Παρασκευής και τα Game Awards, όπου θα δούμε το πρώτο πλήρες trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*