Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer γεμάτο συγκίνηση για το Star Trek: Picard και ημερομηνία προβολής

*
Μέσω ενός πάνελ στην New York Comic-Con μάθαμε περισσότερα για την επιστροφή του Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) στις οθόνες μας και συγκεκριμένα μέσω της σειράς Star Trek: Picard. Έτσι λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός και ο δημοφιλής χαρακτήρας επιστρέφουν στις 24 Ιανουαρίου και το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο, ιδιαίτερα συγκινητικό trailer, με αρκετά πρόσωπα από το παρελθόν της σειράς.



Η ιστορία φέρνει τον Jean-Luc στη δράση, αφού μετά από αρκετά χρόνια ηρεμίας, μια μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα Dahj τον ενημερώνει για μια νέα απειλή. Κάθε Παρασκευή θα έχουμε ένα νέο επεισόδιο μέσω του Amazon Prime Video, ενώ οι θεατές εντός ΗΠΑ θα μπορούν να το παρακολουθήσουν από τις 23 Ιανουαρίου μέσω του Discovery στο CBS All Access. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*