Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Luke Cage

*
Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Luke Cage. Σε αυτό, οι γείτονες δειχνουν την οργή τους στον Luke, λόγω του οτι πιστεύουν ότι ο υπερ-ήρωας δεν τηρεί πλήρως τις υποσχέσεις του να κάνει ό,τι μπορεί για αυτούς. Στη δεύτερη σεζόν που θα αρχίσει να προβάλεται στις 22 Ιουνίου, ο Luke Cage, έχοντας πλέον "καθαρίσει" το όνομά του, έχει αναδειχθεί σε ήρωα του Χάρλεμ. Η προσωπικότητά του και η φήμη του έχουν ισχυροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο ίδιος αισθάνεται τεράστια ευθύνη απέναντι στην κοινότητα και προσπαθεί να βρει τα όρια ανάμεσα στο ποιος μπορεί και στο ποιος δεν μπορεί να σωθεί.

Ταυτόχρονα, ένας νέο εχθρός έρχεται στο προσκήνιο και ο αλεξίσφαιρος άνθρωπος, θα πρέπει να μην ξεπεράσει τη λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει έναν ήρωα από έναν κακοποιό. Στο ρόλο του Luke Cage επιστρέφει ο Mike Colter, με τους Simone Missick ως Misty Knight, Rosario Dawson ως Claire Temple, Alfre Woodard ως Mariah Dillard, Theo Rossi ως Shades και Finn Jones ως Danny Rand (Iron Fist). Ανάμεσα στους πρωτοεμφανιζόμενους στη σειρά βρίσκονται οι Mustafa Shakir (The Deuce, The Night Of) ως John McIver, Annabella Sciorra ως Rosalie Carbone και Gabrielle Dennis (Insecure, Rosewood) ως Tilda Johnson. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Cheo Hodari Coker (Ray Donovan), Jim Chory (Marvel’s Jessica Jones) και Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*