Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τη σειρά Angels of Death που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Warhammer 40.000

Ένα νέο trailer δημοσιεύτηκε για το Angels of Death τη σειρά anime που διαδραματίζεται στον κόσμο του Warhammer 40.000. Το trailer παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Las Vegas Open gaming convention και αποτελεί μέρος των ανακοινώσεων της Games Workshop.

Για το σενάριο δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, πέρα του ότι θα επικεντρώνεται στους Blood Angels Space Marines. Ακόμα, στο clip εμφανίζεται μια νέα fleet commander και ένας χαρακτήρας που μοιάζει να είναι μέλος των Genestealer cults. Επιπλέον, το βέβαιο είναι πως θα χορτάσουμε μάχες στο διάστημα.


Την πλοκή υπογράφουν μέλη της Warhammer StoryForge. Πρόκειται για μια ομάδα συγγραφέων που στο παρελθόν μας έχουν προσφέρει τη σειρά βιβλίων Black Library.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*