Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τη σειρά The Irregulars του Netflix στον κόσμο του Sherlock Holmes

*
Το Netflix δημοσίευσε το νεότερο trailer για τη σειρά The Irregulars που θα φανεί οικείο στους fans του Sherlock Holmes. Η σειρά ανήκει στο cinematic universe του ήρωα και θα μας γνωρίζει τη συμμορία Irregulars της Baker Street που εμφανίζονται σε διάφορες ιστορίες του δημοφιλούς πράκτορα. Στα σχετικά βιβλία, οι Irregulars μοιράζονται απόρρητες πληροφορίες με τον Dr. Watson με σκοπό να βοηθηθεί ο Sherlock Holmes στις υποθέσεις του. Την σειρά σκηνοθετεί ο Tom Bidwell, ο οποίος και έχει δηλώσει πως το εν λόγω project το ονειρευόταν για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer (με ελληνικούς υπότιτλους) στη συνέχεια του άρθρου και να αναμείνετε την πρεμιέρα της σειράς που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*