Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για τη σειρά Ultraman

*
To Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για την CG σειρά anime Ultraman. O kaiju killer προετοιμάζεται να εγκατασταθεί στην υπηρεσία streaming από 1η Απριλίου 2019. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε ο μαθητής Shinjiro Hayata παίρνει τα σκήπτρα από τον original Ultraman, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του, Shin. Φαίνεται οτι τα γεγονότα της νέας σειράς διαδραματίζονται λίγα χρόνια μετά από αυτά της live action σειράς των '60s. Αυτή τη φορά, ο Shinjiro θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο του πατέρα του και να συνδεθεί με τον "giant of light" προκειμένου να μετατραπεί σε Ultraman, για να αντιμετωπίσει τους εξωγήινους που απειλούν την ειρήνη. Στη σειρά θα υπάρχουν και άλλοι τύποι Ultraman, που δεν θα συμβιβαστούν εύκολα με την ιδέα ότι ο Shinjiro είναι ο νέος ηγέτης. Εκτός από την ημερομηνία πρεμιέρας, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό από πόσα επεισόδια αποτελείται η πρώτη σεζόν. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*