Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία Peppermint

*
Η STXfilms κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες trailer για την επερχόμενη παραγωγή με τίτλο Peppermint. Πρόκειται για τη νέα ταινία της Jennifer Garner, ένα action thriller που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Riley North (Garner, Alias) μιας νεαρής γυναίκας που ξυπνάει από κόμα και μαθαίνει ότι ο σύζυγος και η κόρη της έπεσαν νεκροί έπειτα από βίαιη επίθεση εναντίον της οικογένειάς της. Δυστυχώς όμως το σύστημα είναι τέτοιο που αποτρέπει την απόδοση δικαιοσύνης και η Riley μετατρέπεται σε τιμωρό. Δεν βιάζεται. Περνάνε χρόνια μέχρι να καταστεί ασταμάτητη δύναμη, παρασύροντας στο διάβα της τον υπόκοσμο και ο,τι διεφθαρμένο υπάρχει στο LAPD και το FBI. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Pierre Morel (Taken, District 13), και συμπρωταγωνιστούν οι John Ortiz (Kong: Skull Island), John Gallagher, Jr. (10 Cloverfield Lane), Method Man (Keanu), Richard Cabral (Lethal Weapon) και Tyson Ritter (Preacher). Το σενάριο έχει γράψει ο Chad St. John (London Has Fallen). Η πρεμιέρα του Peppermint θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*