Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία Robin Hood

*
Μια ακόμα ταινία με θέμα τον Robin Hood θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και η Lionsgate δημοσίευσε ένα ακόμα trailer. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Otto Bathurst (Peaky Blinders, Black Mirror) και το σενάριο έχει γραφτεί από τον Joby Harold (Awake, King Arthur: Legend of the Sword). Σύμφωνα με την πλοκή ένας Σταυροφόρος και ένας Μαυριτανός στρατιωτικός διοικητής ηγούνται μιας εξέγερσης ενάντια στην διεφθαρμένη βασιλική αυλή. Πρόκειται για μια νέα εκδοχή για το πως ο Robin Hood έγινε ο θρύλος που γνωρίζουμε σήμερα. Πρωταγωνιστούν οι Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Eddie the Eagle) ως Robin Hood, Jamie Foxx (Django Unchained, Ray) ως Little John, Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) ως Will Scarlet, Eve Hewson (Bridge of Spies) ως Maid Marion, Tim Minchin (Californication) ως Friar Tuck και Paul Anderson (Peaky Blinders, The Revenant) ως Guy of Gisborne. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson Killoran, Basil Iwanyk, Tory Tunnell και Joby Harold. Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2018. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*