Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία The Old Man and the Gun

*
Η Fox Searchlight Pictures έδωσε στην δημοσιότητα ένα ακόμα επίσημο trailer για το επερχόμενο crime drama The Old Man and the Gun. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Robert Redford που υποδύεται έναν από τους πιο διαβόητους ληστές της Αμερικής, τον Forrest Tucker. Αυτός είναι ήδη 70 ετών και έχει αποδράσει από το San Quentin. Εννοείται ότι οι αρχές βρίσκονται στο κατόπι του και επικεφαλής της ομάδας καταδίωξης είναι ο ντεντέκτιβ John Hunt (Casey Affleck). Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή του David Lowery και είναι βασισμένα σε μια ιστορία του David Grann που δημοσιεύτηκε στην The New Yorker το 2003. Εκτός των Redford και Affleck, στην ταινία εμφανίζονται οι Sissy Spacek, Danny Glover, Tika Sumpter και Tom Waits. Το The Old Man and the Gun κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*