Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για την ταινία Tolkien

*
Η Fox Searchlight δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Tolkien, την επερχόμενη βιογραφία που θα ασχολείται με την ζωή του μεγάλου συγγραφέα J.R.R. Tolkien, δημιουργού φυσικά της πασίγνωστης σειράς βιβλίων Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Στην ταινία θα μάθουμε σημαντικές πληροφορίες για την ζωή του Tolkien, καθώς θα τον ακολουθήσουμε σε σημαντικά σημεία της ζωής του σημαδεμένα από φιλία, έρωτα αλλά και πόλεμο μιας και ο ίδιος πολέμησε στον Πρώτο Παγκόσμιο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) με την Lily Collins (The Last Tycoon) να υποδύεται την σύζυγό του, Edith. Σκηνοθέτης ο Dome Karukoski (Tom of Finland) σε σενάριο τω David Gleeson (Cowboys and Angels) και Stephen Beresford (Pride) και θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*