Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το 5th Passenger

*
Η Epic Pictures σχεδιάζει να φέρει το επερχόμενο sci-fi θρίλερ της, 5th Passenger, στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Ιουλίου και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας. Από τους παραγωγούς Scott Baker, Morgan Lariah, Mike Philips και το σκηνοθέτη Scotty Baker, η ταινία έχει συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των ταινιών Star Trek. Στους ηθοποιούς λοιπών έχουμε τους Doug Jones, Tim Russ, Marina Sirtis, Armin Shimerman και Morgan Lariah. Το 5th Passenger διαδραματίζεται στο επακόλουθο ενός αποπνικτικού πολέμου, όπου η Miller, μια εγκυμονούσα αστυνομικός, έχει καταφέρει να διαφύγει με μια σωσίβια λέμβο μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα. Μαζί θα πρέπει να επιβιώσουν από τις επιθέσεις μιας επικίνδυνης μορφής ζωής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*