Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Ant-Man and The Wasp

*
Η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την επερχόμενη παραγωγή Ant-Man and The Wasp. Οι Scott Lang και Hope van Dyne είναι δύο ήρωες που μπορούν να συρρικνώνονται. Στον απόηχο των γεγονότων του Captain America: Civil War, ο Scott Lang θα πρέπει να επιβιώσει με τις συνέπειες των επιλογών του ως υπερήρωας και πατέρας. Καθώς προσπαθεί να ισορροπήσει τη ζωή του και τις υπευθυνότητές του, έρχεται η μοιραία συνάντηση με τη Hope van Dyne και τον Dr. Hank Pym αλλά και η πρόκληση μιας νέας, επείγουσας αποστολής. Για μια ακόμα φορά, ο Scott θα πρέπει να βάλει τη στολή του και να πολεμήσει δίπλα στην Wasp, καθώς η ομάδα προσπαθεί να αποκαλύψει μυστικά του παρελθόντος.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña και Michael Douglas, που επιστρέφουν στους ρόλους που είχαν στο Ant-Man, μαζί με τους Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip “T.I.” Harris και David Dastmalchian που επίσης διατηρούν τους δευτερεύοντες ρόλους τους. Ακόμα, στο cast μετέχουν οι Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins και Randall Park. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peyton Reed και την παραγωγή οι Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth και Stan Lee. Το Ant-Man and The Wasp θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Peyton Reed

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*