Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Marvel's Inhumans

*
Οι Marvel και ABC, αρχής γενομένης από το παρθενικό τους trailer για την καινούργια τους σειρά, Inhumans, έγιναν δέκτες αρκετής δυσαρέσκειας από τους fans, οι οποίοι επισήμαναν αρκετά ψεγάδια. Το μεγαλύτερο εξ αυτών, το οποίο αφορά τα μαλλιά της Medusa, φαίνεται να έχει διευθετηθεί στο νεότερο trailer αφού την έχουν κουρέψει με την “ψιλή”. Για τους αναγνώστες των ομώνυμων κόμικ αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Η Medusa είχε ξαναχάσει τις θανατηφόρες της τζίβες την περίοδο 1998-1999 στο εξώφυλλο του The Uncanny Inhumans #15, όπως επίσης και στην σειρά Royals. Εκεί αναφέρεται ότι το σώμα της Medusa δεν μπορεί να δεχτεί το μεταλλαξιογόνο Terrigen, το οποίο επιτρέπει την περαιτέρω μετάλλαξη στο σώμα ενός Inhuman, με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντική απώλεια μαλλιών. Ως εκ τούτου η Medusa χάνει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα μαλλιά της σαν όπλο με αποτέλεσμα να καταφεύγει στην εξαιρετική της δύναμη για μάχες σώμα με σώμα, ενώ διατηρείται αναλλοίωτο και το χαρακτηριστικό της αιχμηρό χιούμορ. Αυτή την απόδοση του χαρακτήρα της φέρεται να ακολουθεί και η Marvel για την νέα της σειρά.



Η εξαφάνιση της επικίνδυνης κώμης της Medusa κρύβει όμως και κάποιους τεχνικούς σκόπελους τους οποίους καλείται να υπερπηδήσει η Marvel. Δεδομένης της εκτενούς επεξήγησης του περιστατικού αυτού στα κόμικ, θα της στοίχιζε χρόνο και πόρους για να αποδοθεί σωστά στην μικρή οθόνη. Η διαδικασία εύρεσης μιας συντομότερης αλλά εξίσου βάσιμης επεξήγησης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τους συντελεστές να δηλώνουν αισιόδοξοι για την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το Marvel's Inhumans θα κάνει το ντεμπούτο του την 1 Σεπτεμβρίου στα σινεμά IMAX για περιορισμένο αριθμό προβολών, ενώ θα γίνει διαθέσιμο στο ABC στις 29 Σεπτεμβρίου. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*