Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Mary Poppins Returns

*
Η Walt Disney Pictures αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το επερχόμενο μιούζικαλ φαντασίας Mary Poppins Returns. Την ηρωίδα υποδύεται η Emily Blunt και μπορείτε να τη δείτε στο trailer παρακάτω. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει και τους Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Colin Firth και Meryl Streep. Επιπλέον, θα συμμετέχουν οι Dick Van Dyke και Angela Lasbury. Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Rob Marshall, ενώ τα νέα παιδιά των Banks υποδύονται οι Pixie Davies, Nathanael Saleh και Joel Dawson. Όσον αφορά το σενάριο, ο Michael και η Jane έχουν πλέον μεγαλώσει, με τον Michael, τα τρία παιδιά του και την οικιακή βοηθό να ζουν στο Cherry Tree Lane. Ο Michael υποφέρει από μια προσωπική απώλεια και τότε είναι που η αινιγματική νταντά Mary Poppins επιστρέφει στις ζωές της οικογένειας Banks και με τις μαγικές της ικανότητες θα βοηθήσει την οικογένεια να βρει τη χαμένη της χαρά. Το Mary Poppins Returns κάνει πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*