Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Mission Impossible: Fallout

*
Βρισκόμαστε περίπου δύο μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία της έκτης ταινίας της σειράς Mission: Impossible και η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για την επερχόμενη παραγωγή. Στο Mission: Impossible– Fallout ο Ethan Hunt (Tom Cruise) και η ομάδα του από την IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και ορισμένους κλασσικούς συμμάχους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) δίνουν αγώνα ενάντια στο χρόνο, μετά από μια αποστολή που πήγε στραβά. Στο cast μετέχουν επίσης οι Henry Cavill, Angela Bassett και Vanessa Kirby. Το Mission: Impossible franchise λανσαρίστηκε το 1966 με την ομώνυμη σειρά του CBS που διήρκεσε 7 σεζόν και συνολικά 171 επεισόδια. Η επιστροφή του πραγματοποιήθηκε το 1988 με μια νέα σειρά στο ABC, που όμως απέτυχε να συγκινήσει το κοινό και "κόπηκε" μετά από δύο σεζόν. Σχεδόν μια δεκαετία μετά, ο Tom Cruise αποφάσισε να μεταφέρει τη σειρά στη μεγάλη οθόνη και μαλιστα με επιτυχία. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου και το σενάριο έχει γράψει για μια ακόμα φορά ο Christopher McQuarrie.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*