Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το The LEGO Movie 2: The Second Part

*
Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το The LEGO Movie 2: The Second Part. Στην ταινία, οι ήρωες του Bricksburg ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, σε μια περιπέτεια για να σώσουν την αγαπημένη τους πόλη. Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από τη τελευταία περιπέτεια και οι κάτοικοι της πόλης έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα απειλή. Τις φωνές τους δανείζουν για ακόμα μια φορά οι Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman και Alison Brie, ενώ την παρέα τους μεγαλώνουν οι Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz και Arturo Castro. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Mike Mitchell, ενώ οι Phil Lord και Christopher Miller, που είχαν γράψει και σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία, έχουν δουλέψει πάνω στο πρώτο κομμάτι του σεναρίου, μαζί με τους Jared Stern και Michelle Morgan. Πρόσφατα, γράφτηκε ξανά από το δημιουργό του Bojack Horseman, Raphael Bob-Waksberg. Επιπλέον, οι Lord και Miller θα δουλέψουν σαν παραγωγοί, μαζί με τους Dan Lin και Roy Lee. Το The LEGO Movie 2: The Second Part θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*