Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και ανακοίνωση ημερομηνίας για την τελευταία σεζόν του Lucifer στο Netflix

*
Στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con και ενός panel για τη σειρά Lucifer, παρουσιάστηκε ένα νέο trailer για τη σειρά και ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος στο Netflix. Το υλικό που παρουσιάζεται δεν είναι αρκετό σε διάρκεια, ωστόσο αρκεί για να μας κάνει να περιμένουμε για τις τελευταίες περιπέτειες των γνωστών χαρακτήρων. Όλοι οι ηθοποιοί δήλωσαν χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και τόνισαν πως θα χαρούν πολύ να ακούσουν το feedback από τους fans. Έκλεισαν τις δηλώσεις τους λέγοντας πως πλέον δεν θα υπάρχουν άλλα μυστικά. Οπότε, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μερικές ακόμη εβδομάδες. Δείτε το νέο trailer με ελληνικούς υπότιτλους στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*