Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video με σχολιασμό για τη δημιουργία της σειράς Foundation του Apple TV+

Το Apple TV+ αποκάλυψε ένα νέο video – featurette για τη νέα του σειρά Foundation, στο οποίο μιλούν μερικοί από τους συντελεστές για την παραγωγή του show. Πρόκειται για τους David S. Goyer (τον δημιουργό της σειράς) και τους πρωταγωνιστές Jared Harris, Lee pace και Leah Harvey ενώ μεταξύ των όσων αναφέρονται είναι η επιρροή της ομώνυμης σειράς μυθιστορημάτων του Isaac Asimov σε κλασικά sci-fi franchises όπως Star Wars και Dune.

Στα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου που θα κάνουν πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου η σειρά θα ακολουθήσει τις ιστορίες 4 διαφορετικών ανθρώπων που ταξιδεύουν στο διάστημα, αλλά και στον χρόνο, καθώς ξεπερνούν θανατηφόρες κρίσεις, αλλάζουν την πίστη τους και εμπλέκονται σε περίπλοκες σχέσεις και που εντέλει θα σημαδέψουν τη μοίρα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Executive producers είναι οι Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg και Bill Bost.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*