Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video της σειράς Saved by the Bell τιμά τον εκλιπόντα Dustin Diamond

Ύστερα από την επιστροφή της σειράς Saved by the Bell για δεύτερη σεζόν στο Peacock κυκλοφόρησε ένα video – φόρος τιμής στον εκλιπόντα Dustin Diamond. Ο Diamond υποδυόταν τον χαρακτήρα Screech από την αρχή του franchise (που ξεκίνησε το 1989 στο NBC) μέχρι και το spinoff Saved by the Bell: The New Class (που έτρεξε από το 1994 έως το 2000). Ο ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Φεβρουάριο του 2021 και το Peacock τον τίμησε με την κυκλοφορία του video που θα δείτε στη συνέχεια, το οποίο περιέχει ένα στιγμιότυπο από τη νέα, δεύτερη σεζόν της αναβίωσης της σειράς στο οποίο η αυθεντική παρέα του franchise αναπολεί το παρελθόν και θυμάται τον χαμένο της φίλο.

Στο Saved by the Bell εμφανίζονται οι Dexter Darden, Josie Totah, Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Alycia Pascual-Pena, Belmont Cameli, Mario Lopez, Elizabeth Berkley Lauren, Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Thiessen και Lark Voorhies. Executive producer και σεναριογράφος του show είναι η βραβευμένη με Emmy Tracey Wigfield (30 Rock). Executive producers είναι και οι Peter Engel και Franco Bario. Η σειρά είναι μια παραγωγή της Universal Television.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*